For et øjeblik siden var folkene her på Smart Furniture nysgerrige efter Herman Miller’s Embody Chair og hvor godt det ville påvirke deres hverdagsmiljø – så hvilken bedre måde er der at finde ud af det på end at sidde i en! Jeg var glad for at benytte lejligheden til at sidde på Embody i en uge og skrive om mine tanker. Her er dag 1 i vores Embody Chair review.

Dag et

I dag byttede jeg min standard sadelstol til en Embody, Herman Millers nyeste, snigeste sadelstol med hjul. Jeg har en øm ryg og nakke og kan ikke vente med at se, hvordan den behandler problemet. Faktisk er jeg ikke så meget interesseret i hvordan den beskæftiger sig med det så meget som jeg er interesseret i at se, hvordan en anden leder beskæftiger sig med det. (Med henblik på fuld offentliggørelse skal jeg bemærke, at selv om min ryg ikke er rystet på grund af min gamle sadelstol, hjælper den gamle sadelstol ikke med det.)

Justering af Embody var let, fordi jeg er blevet introduceret til sadelstolen tidligere til i dag. Som jeg husker, var jeg dog taknemmelig på det tidspunkt for instruktionerne Herman Miller inkluderet med Embody-sadelstolen, fordi de bruger et skifte, snarere end en håndtag, til at hæve og sænke sædet, og knapperne – selvom æstetisk tiltalende – ikke Jeg giver virkelig ikke væk, hvad de skal gøre. En god funktion afhænger af brugeren, at armene justerer indad / udad / op / ned med en enkelt knap.

Sadelstole er noget din ryg vil takke dig for

Impression Number One er, at selv om polstring ser mistænkeligt ud som om der ikke er noget der, er konturen af ​​Embody sådan, at den distribuerer kontakt langs hele sædet og ryggen. Jeg kan ikke umiddelbart mærke, at der er betydeligt irriterende trykpunkter. Den smarte udseende “rygsøjlen”, som understøtter ryggen, synes at gøre det ved at holde ryggen på sit rigtige sted. En af virkningerne af rygsøjlen (som bøjes, når jeg læner mig tilbage) er, at Embody sadelstolen ikke har brug for ekstra lændehalsstøtte

Første indtryk af nummer to (ville det være andet indtryk nummer et?) Er, at når jeg læner mig tilbage, lægger Embody også. Det vil sige, sædet bliver næsten sat og bare ryggen læner sig. Min gamle sadelstol var en, der afbrød cirkulationen til mine underben, hvis jeg lænede mig tilbage; trykket bag mine knæ blev kun lindret, da jeg satte mine fødder op på hjulene, og derefter skiftede trykket helt til min bageste ende. Det var ubehageligt. Når jeg skriver, er mine fødder fladt på gulvet – den måde ergonomi siger, at du skal sidde, selvom de aldrig virkelig giver dig en sadelstol, der fungerer på den måde, hvis du læner dig tilbage – og jeg kan stadig føle mine ben. Det går godt.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *