Isolering-stille gemt i dine vægge, ingen bevægelige dele til at reparere-er et materiale du sandsynligvis bruger værdifuldt lidt tid på at tænke på. Derefter kommer der subzero (eller sweltering!) Vejr, en trecifret forsyningsregning eller kølige udkast, og du begynder at tænke meget om det! I hjemmet overvejer du, om det er værd at bruge tid og udgift til at tilføje det til dine lofter, vægge og kælder. I butikken overvejer du hvilken type, tykkelse, bredde og tæthed, der skal købes. Og når du installerer det, undrer du dig kun, hvor god er “god nok”.

Vi bad hjemmeisoleringsproducenter og installatører, hvilke spørgsmål de mest felt – og hvilke blunders de ser mest. Følgende er seks ting, de (og vi) tror, ​​du burde vide.

Seal up air bypasses før du lægger loftet isolering (eller du spilder penge)

Attics er et af de nemmeste og mest omkostningseffektive steder at tilføje boligisolering. Men du vil øge effektiviteten af ​​boligisoleringen væsentligt, hvis du først forsegler luftomkoblinger (fig. A) omkring skorstene, vvs-ventilationer, ledninger, indvendige vægge og udstødningsventilatorer – hvor varme, fugtige indre luft undslipper på loftet.

Se hvad du skal vælge af isolering til din bolig

Varme har en naturlig tilbøjelighed til både at stige og migrere til koldere områder. Kombiner disse to tendenser, og du kan se, hvorfor air bypasses kan reducere effektiviteten af ​​loftet isolering med 30 til 70 procent. Du kan spore omkørsler ved at løfte eksisterende loftsisolering og kontrollere mørke fugt- eller støvklip. Eller gå til loftet på en kold dag og følg lommer med varm luft eller brug en røgstok til at tjekke for udkast.

Før du installerer (eller tilføjer) loftisolering, skal du tage disse trin:

Brug caulk og ekspanderende skumforseglingsmiddel til at lukke luftspalter omkring rør, kanaler og elektriske ledninger, hvor de kommer ind på loftet. Brug brandblokerende type.

Skær og passer strimler af 24-gauge metalplade mellem murstenskorstenen og den omgivende træramme. Brug høj temperatur caulk til at forsegle blinkningen, hvor den møder skorstenen.

Installer weatherstripping omkring omkredsen af ​​loftsadgangsåbningen, og brug derefter skruehakker til at trække lugen stramt mod vejrtrækningen. Lim stiv ekstruderet skum hjem isolering til toppen af ​​lugen.

At forlade 5 procent af en uisoleret væg vil reducere hele vægmets R-værdi (modstandsdygtighed over for varmestrøm) med 20 procent. Det tager ikke meget mere tid at installere glasfiberisoleringen korrekt (figur B). De vigtigste skridt du kan tage:

Isolering er noget der kan spare dig penge

Fyld hulrummet fra top til bund og side til side. For at undgå gensyn, når isolerende vægge er bygget fra standard 92-5 / 8 in. Lange stifter, køb og installer forgyldte glasfiberbatter, der er 93 tommer lange og 15 tommer brede. Når du skal skræddersy batts ved væghjørner og andre steder, skal du skære batts 1 i. Højere og bredere end hulrummet du fylder.

Opdel din isolering, så halvdelen går foran, og halvdelen går bag elektriske ledninger. Komprimering af isolering reducerer sin R-værdi.

Omkring elektriske kasser, hak, i stedet for at komprimere, batt-så tag klippet bag kassen. For at forhindre frosne rør isoleres kun på den kolde side.

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *